Kentekenloket

Flex is een erkend Kentekenloket. Kentekenloket zijn de samenwerkende bedrijven die door de RDW erkend zijn om administratieve handelingen voor de overheid uit te voeren.

Officieel kentekenloket

Voor het overschrijven van uw auto moet u naar een Kentekenloket. Flex carrent is een officieel kentekenloket.

Een Kentekenloket is dé plek om voertuigen direct en snel over te schrijven. Wanneer je een voertuig koopt of verkoopt, moet het kenteken om naam van de nieuwe eigenaar komen te staan. Dit is het geval bij een auto, scooter, motor en caravan (boven de 750 kilo). Een Kentekenloket is altijd onderdeel van een RDW-erkend autobedrijf. Zo weet je dat alles goed en snel geregeld wordt!

Waarom kiezen voor Autovrijwaren.nl

Onafhankelijk RDW-erkend autobedrijf:
kennis en expertise

Met het overschrijven van jouw kenteken bij Flex carrent kies je voor zekerheid. Deskundig personeel kan je altijd verder helpen bij vragen. Klanten waarderen ons daarom ook met een 9,4!

Veilige omgeving voor overdracht

Heb je al nagedacht over de overdracht van de auto en het geld? Ook hier brengt een Kentekenloket een groot voordeel met zich mee: het is een neutrale omgeving voor koper en verkoper.

Overige diensten Kentekenloket

Ook ben je aan het juiste adres voor aanvullende en relevante diensten rondom je auto zoals een autocheck, aankoopkeuring, APK-keuring, zomercheck, wintercheck, airco-check, airco-service en bandencontrole. Klik hier voor onze aircoservice.